Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی آشتیانی تهیه‌کننده تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید ویژه برنامه «مخاطب خاص» در دهه اول محرم بیان کرد: برنامه «مخاطب خاص» هیچ‌گاه دهه اول محرم روی آنتن نمی‌رفت اما این بار از ابتدای محرم این برنامه پخش شد.

وی درباره تغییرات این برنامه که معمولاً از کربلا روی آنتن می‌رفت عنوان کرد: امسال برنامه را از استودیویی در تهران به پخش رساندیم که به همین مناسبت تغییراتی هم در برنامه ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تجربه برنامه رمضانی «مثل ماه» را داشتیم و امسال رسالت بوذری برنامه را با ترکیبی از «مثل ماه» و «مخاطب خاص» اجرا کرد.

آشتیانی در ادامه گفت: فضای این دو برنامه به نوعی تلفیق شد تا برنامه‌ای با حس و حال خوب داشته باشیم و دعوت از مهمان با فضای حسینی صورت گرفت.

این تهیه‌کننده درباره تغییر رویکرد برنامه از اجرا در کربلا و مقایسه با تهران نیز تصریح کرد: تغییرات زیادی با این رویکرد در فضای برنامه ایجاد شد به لحاظ مغناطیس و فضا، برنامه‌ای که در دل کربلا ساخته می‌شد با این فضا فاصله داشت، با این حال ما سعی کردیم باز هم با تدابیری این حس و حال را منتقل کنیم و بیننده را در آن فضا قرار دهیم.

وی اضافه کرد: به هر حال فضایی که در کربلا وجود دارد خودش روی تیم و عوامل تولید هم تاثیرگذار است و ما سعی کردیم خلاها را با زیارت مجازی و آیتم‌ها و تصاویر آرشیوی تدارک دیده‌شده پر و فضای حسی مدنظر را به مخاطب منتقل کنیم.

این برنامه ساز به بهره‌گیری از صداهای جدید در برنامه هم اشاره و عنوان کرد: هر شب در برنامه یک مداحی و یک صدای جدید پخش کردیم که در قالب فضای استودیویی کار شده بود. همچنین کلیپی را رضا صادقی خوانده بود که در برنامه ما رونمایی شد.

وی با اشاره به تیتراژ برنامه نیز توضیح داد: بعد از چند سال تیتراژ برنامه «مخاطب خاص» را تغییر دادیم و حجت اشرف‌زاده قطعه جدیدی را برای ما خواند. حاج حنیف طاهری مداح اهل بیت (ع) هم تیتراژ دیگر برنامه را خواند که هر دو قطعه با اقبال زیادی هم مواجه شد.

آشتیانی درباره چالش کرونا برای برنامه سازی مذهبی و پوشش محافل عزاداری نیز عنوان کرد: امسال با وجود کرونا مدل جدیدی از برنامه سازی و کار به‌وجود آمد با این حال این تغییرات برای ما چالش چندانی به همراه نیاورد و برای خود برگزارکنندگان مراسم‌های مذهبی بیشتر چالش بود. ما هر سال دوربین‌هایمان را داخل مراسم‌ها گذاشته بودیم و امسال بیرون از هیئت‌ها بود. پیش از این مراسم با تراکم بود و اکنون با فاصله برگزار می‌شود. آن‌ها که هیات‌ها را برگزار می‌کردند امسال زحمتشان چند برابر شد ولی برای ما مهمترین چالش همین بود که راه کربلا از اسفندماه بسته شد یا اینکه مجبور بودیم برنامه را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی روی آنتن ببریم.

کد خبر 5011149 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی شبکه سه سیما محرم 99 محرم 99 تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی رادیو نمایش ویروس کرونا فیلم سینمایی شبکه پنج سیما برنامه رادیویی شبکه دو سیما تعزیه خوانی مخاطب خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۷۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • اسرائیل در حال آماده شدن برای اعزام هیئتی به قاهره است
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد