Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهضت باهنر مدیر گروه بهداشت و تندرستی در رادیو «سلامت» درباره برنامه «سپهر دانش» و پاسخگویی پزشکان به پیامک‌های مردم درباره بیماری‌ها به خبرنگار مهر توضیح داد: برنامه «سپهر دانش» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲ تا ۲۳:۳۵ از رادیو سلامت پخش می‌شود. مخاطبان این برنامه خاص هستند و هدف برنامه فراهم کردن فضای آموزشی برای گروه‌های پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به طرح یک مورد بیماری در برنامه تاکید کرد: در ابتدای برنامه علائم یک بیماری گفته می‌شود. اینکه بیمار با چه علائمی مراجعه کرده، آزمایشات چطور بوده، چه اسکن‌هایی داده و… بعد از گفتن این علائم، پزشکان می‌توانند در قالب پیامک پاسخ بیماری را به برنامه ارسال کنند و در پایان استاد دانشگاه پاسخ را می‌دهد و توضیحات لازم را ارائه می‌دهد.

باهنر ادامه داد: با توجه به اینکه رادیو سلامت شبکه تخصصی است، بنابراین ما به غیر از تولید برنامه برای مخاطبان عام باید برنامه‌هایی هم برای مخاطبان خاص داشته باشیم و در قالب برنامه‌های تخصصی آن‌ها را همراه با برنامه کنیم. دغدغه ما آموزش و افزایش آگاهی هم هست به همین دلیل برنامه تخصصی «سپهر دانش» روانه آنتن می‌شود. این برنامه مرتب با یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارتباط است تا بتوانیم موردهای متفاوت بیماری‌ها را در برنامه مطرح کنیم. تهیه کنندگان برنامه پیمان پناهی، مرتضی میلانی و فنایی هستند و هر شب متناسب با موضوع برنامه، کارشناسان مجریان از پزشکان متخصص حضور دارند.

وی در پایان درباره این برنامه تصریح کرد: هر شب در برنامه «سپهر دانش» علائم یک مورد بیماری مطرح می‌شود و پزشکان می‌توانند در قالب پیامک بیماری را تشخیص داده و پاسخ شان را به برنامه ارسال کنند.

کد خبر 5168290 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه رادیویی رادیو سلامت رادیو تئاتر ایران موسیقی ایرانی شبکه پنج سیما فیلم سینمایی درگذشت چهره ها سریال ایرانی رادیو صبا برنامه تلویزیونی جایزه سینمایی سینمای مستند هوشنگ میرزایی شبکه دو سیما شبکه نمایش خانگی سمپوزیوم مجسمه سازی سپهر دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • جزئیات جدید از حادثه مرگبار مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی | پای ماده‌ی دیگر وسط آمد!
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد